" Ervaar
een diep
ontspannend 
en verwarmend 
gevoel
van de 
hotstones. 
 "

Hotstone Massage

Gradatie: diep en verwarmend,
met medium druk.

Dit is een massage van het lichaam waarbij basalt stenen worden gebruikt met een temperatuur van 45 tot 55 graden Celsius. De behandeling begint met leggen van warme stenen. Hitte en druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Daarna wordt het lichaam ingeolied en gemasseerd met handen en de warme stenen. De uitgemasseerde steen wordt op het lichaamsdeel achtergelaten. De behandeling heeft een heerlijk ontspannend effect op de spieren. De combinatie van de warme stenen en de massage vergroot het gevoel van welzijn. Het is een zachte, maar diepe massage.

Een hotstone massage verlicht spierspanning en reumatische pijnen en geeft een aangenaam gevoel. "Het zorgt het voor een diepe ontspanning betere doorbloeding en ontgifting." De hotstones dragen bij aan zelfherstel van het lichaam.

Hotstone massage wordt niet gegeven als de buiten temperatuur boven de 24°C is. Dit omdat het lichaam niet voldoende mogelijkheid heeft om af te koelen.
 Heeft u een afspraak gepland, dan zetten we deze om in een jadesteen massage. (De jadestenen houden minder lang de hitte vast, waardoor het lichaam weer sneller af kan koelen.)

" Een
hotstone
massage 
zorgt voor

een diepe
ontspanning
en een betere
doorbloeding
en
 ontgifting 
van de huid "