" Kom
weer 
in balans
met een  
jadesteen 
massage
 "

Jadesteen Massage

Gradatie: diep en verwarmend 
met medium druk.

Deze massage is een versie van een hotstone massage, maar met een iets andere werking doordat het een edelsteen is. De groene jadestenen zijn allemaal anders gevormd, waardoor ze heel mooi de spieren kunnen volgen tijdens de massage. In de massage worden de warme stenen afgewisseld door masserende handen. Kies je voor een complete behandeling van 75 minuten, dan wordt de hals en het gezicht ook mee gemasseerd door een jaderoller.

De behandeling is zeer ontspannend en geeft een geborgen gevoel door de warmte van de stenen en de masserende handen.
 De warme jadesteen behandeling kan ook in de zomer bij hogere temperaturen gegeven worden, i.v.m. de snellere hitte verdwijning uit het lichaam.

Jademassage-01-2560×1440-1

De
Fysieke
werking:

Jade werkt sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam." Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas en het zenuwstelsel. Door een betere afvoer van urinezuren, worden reumatische klachten verzacht. De warme jadesteen massage is ook zeer geschikt bij fybromyalgie klachten. 

Emotionele
werking:

Door de Jadesteen bij je te dragen, werkt de edelsteen reinigend en beschermend en zorgt voor harmonie en evenwicht. De groene edelsteen helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen.